Κοπή πίτας της εταιρείας DEMO στο Anais Club

Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας

Στο Anais Club φιλοξενήθηκε εταιρική εκδήλωση της φαρμακοβιομηχανίας DEMO για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Υπήρξε προσθήκη τέντας βαρέως τύπου για την επέκταση της αίθουσας και την κάλυψη του συνολικού αριθμού των καλεσμένων της εκδήλωσης. Στήθηκαν σε δύο σημεία projectors και οθόνες, ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθούν απρόσκοπτα τις παρουσιάσεις της εταιρείας. Για την θέρμανση της επιφάνειας που κάλυπτε η τέντα, χρησιμοποιήθηκαν οι κατάλληλες σόμπες υγραερίου (μανιτάρια), ενώ στην συνολική στεγασμένη επιφάνεια προβλέφθηκε χώρος προθαλάμου, όπου λειτούργησε και η γκαρνταρόμπα για τους προσκεκλημένους.

Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας

Ο προθάλαμος σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει έναν χώρο στην είσοδο, όπου κάποιος μπορούσε να καθίσει για λίγο σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον. Επιπλέον, για να προσφέρει τη δυνατότητα να αφήσουν οι καλεσμένοι τα πανωφόρια τους σε ένα οργανωμένο σημείο με προσωπικό εξυπηρέτησης και το κυριότερο για να εξασφαλίσει τη διατήρηση της καλής θερμοκρασίας στα ενδότερα, δηλαδή στους κυρίως χώρους της εκδήλωσης, αφού με την ύπαρξη του προθαλάμου ελαχιστοποιήσαμε τις απώλειες θερμότητας από τους κυρίως χώρους, κατά την άφιξη και την είσοδο των καλεσμένων.

Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας Εταιρική εκδήλωση και κοπή πίτας

Ακόμα και αν ο αριθμός των καλεσμένων ή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση που σχεδιάζετε είναι αρκετά μεγάλος, στην Inspire events by Κτήμα Αριάδνη έχουμε τις λύσεις και ξέρουμε πώς να τις υλοποιούμε κάθε φορά. Καλέστε μας να συζητήσουμε την εταιρική εκδήλωση που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *