Εκδήλωση της LR με παρουσιάσεις & επιβράβευση συνεργατών

corporate-event-lr

Στο Anais Club φιλοξενήθηκε εκδήλωση της LR, όπου μεταξύ άλλων παραδόθηκαν εταιρικά αυτοκίνητα στους συνεργάτες που πέτυχαν τους αντίστοιχους στόχους.

Η αίθουσα στο Anais Club διαμορφώθηκε αναλόγως για να φιλοξενήσει τους εκατοντάδες καλεσμένους και τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων LR, αλλά και επιτυχημένων συνεργατών, οι οποίο ανέβηκαν στην εξέδρα και μοιράστηκαν την εμπειρία τους με παλαιά και νεότερα μέλη της ομάδας που παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό και αισιόδοξο βλέμμα.

corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr

Στον εξωτερικό χώρο είχαν παραταχθεί τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα που στη συνέχεια της βραδιάς παραδόθηκαν με κάθε επισημότητα στους νέους κατόχους τους: στους συνεργάτες LR που πέτυχαν τον αντίστοιχο στόχο και έβαλαν πλώρη για τον επόμενο!

corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr

Όσο μεγάλο και απαιτητικό κι αν είναι το εταιρικό event που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, στην Inspire Events by Κτήμα Αριάδνη έχουμε την θέληση, τις γνώσεις και την ικανότητα να σχεδιάσουμε τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς. Σε χώρους όπως το Anais Club και το Κτήμα Αριάδνη, τους οποίους διαχειριζόμαστε, υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν οχήματα μέσα στους χώρους εκδηλώσεων, προτέρημα που τους καθιστά ιδανικούς για παρουσιάσεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων ή εκδηλώσεων, όπως της LR, που περιλαμβάνουν παράδοση αυτοκινήτων σε νικητές διαγωνισμών, σε στελέχη εταιρειών, καθώς και για άλλα ανάλογα events.

corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr corporate-event-lr

Είμαστε στη διάθεσή σας και αρκεί να σχηματίσετε τον αριθμό 2108169857 για να έχουμε την πρώτη επαφή, όπου θα ακούσουμε τις αρχικές πληροφορίες για την εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *