ειδικη προσφορα

Παιδικό πάρτυ σε κτήμα

Τα γενέθλια και η γιορτή του παιδιού αποτελούν ευκαιρίες για να του δημιουργήσετε μερικές από τις ωραιότερές του αναμνήσεις. Διοργανώστε του ένα αξέχαστο πάρτυ γεμάτο φίλες, φίλους, διασκεδαστικές δραστηριότητες και ατέλειωτο παιχνίδι.

Στην ομάδα της Inspire Events έχουμε σχεδιάσει μια ειδική προσφορά για παιδικά πάρτυ που περιλαμβάνει τον χώρο του πάρτυ, τις δραστηριότητες και τους διασκεδαστές, το φαγητό και φυσικά τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης από έμπειρο προσωπικό. Συνεχίστε την ανάγνωση στις ενότητες Χώρος, Δραστηριότητες και Φαγητό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χώρος

Ενοικίαση κτήματος με στεγασμένο χώρο, που διαθέτει αυτόνομο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, σύγχρονες εγκαταστάσεις και άλλες παροχές. Προσωπικό καθαριότητας επιμελείται τον χώρο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και προσωπικό εξυπηρέτησης φροντίζει το service των καλεσμένων.

Δραστηριότητες

Δίωρη δημιουργική απασχόληση από διασκεδαστές, με παιχνίδια ανάλογα της ηλικίας των παιδιών, σε σταθμούς δραστηριοτήτων. Χώρος ελεύθερης απασχόλησης που ενισχύει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και δίνει την ευκαιρία στους γονείς να συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Φαγητό

Οικολογικό Lunch Box για 15 παιδιά με γεύσεις που θα τα συναρπάσουν, ατομικό χυμό και νεράκι, φαγητό σε Buffet για 25 ενήλικες που περιλαμβάνει σαλάτα, κρέας, πατάτες ή ζυμαρικό και ελεύθερη κατανάλωση αναψυκτικών, κρασιού και μπύρας.

“Τα παιδικά πάρτυ γίνονται για να μένουν αξέχαστα. Είναι μέρος των όμορφων αναμνήσεων που προσφέρουμε στα παιδιά μας”

~ Inspire Events Team

Τι θα λέγατε για ένα θεματικό παιδικό πάρτυ, με τις αγαπημένες του/της φιγούρες ή ιστορίες; Δείτε τις προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει και φυσικά μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες που θέλατε να υλοποιήσουμε!

Θεματικά Παιδικά Πάρτυ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

info@inspire-events.gr  •  2108169857